Project

Enerzijds was ik het consumeren van brood zonder echte smaak, dat volledig geïndustrialiseerd is en dat verminderde voedingswaarde heeft, totaal beu. En anderzijds, gemotiveerd door mijn passie voor het gebak (bakkersfamilie), streef ik ernaar om het brood terug in het midden van de tafel te brengen, zodat het elke maaltijd waardig vergezeld.

Vergeet het onverteerbare brood dat na twee dagen droog is! De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het natuurlijke fermentatie proces van het brood. Deze specifieke techniek zorgt voor een gezond en 100% natuurlijk brood gemaakt van slechts drie ingrediënten.

In dit perspectief van authenticiteit wil ik ook zoveel mogelijk met ingrediënten uit de korte keten en biologische landbouw werken.

natuurbrood liet zich inspireren door…

de broodbereidingstechnieken van Chad Robertson (bakker en auteur van “Tartine Bread”).

de scandinavische keuken en bakkerijen.

het werk van landbouwers die verandering willen zien en de kwaliteit van de producten naar voren willen brengen.